Feyenoord en Sparta talenten op Strijens Pinkstertoernooi

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Strijen-met-bal-PDF1Op 2e Pinksterdag vindt op de Strijense sportvelden wederom het Kruijthof Bandenservice Pinkstertoernooi plaats voor D-junioren. Als blikvangers treden hierbij aan Feyenoord D 3 –met o.a. de zoon van Roy Makaay Robin in de gelederen  en Sparta D2.

De poulewedstrijden beginnen om 9.30 uur. In Poule A speelt Sparta tegen de D-pupillen van Barendrecht, ’s-Gravendeel, SHO en Strijen; in poule B Feijenoord tegen Binnenmaas, DVV 09, EBOH en Rozenburg. De kruisfinales beginnen om 13.00 uur, waarna  de finalewedstrijden gespeeld worden met als afsluiting om 15.15 uur de finale met als inzet de Kruijthof Bandenservice Wisselbokaal, die vorig jaar werd gewonnen door het fysiek sterke EBOH, dat in de finale Feijenoord versloeg.

Ook op zaterdag 7 juni worden diverse toernooien gespeeld bij v.v. Strijen. In de ochtenduren vindt het Ka-Zet F toernooi plaats; en in de middag het PG Security D toernooi en het Scherp Assurantie B 2 toernooi.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren