Kunst-, Antiek- en Boekenmarkt in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD – BEIJERLAND – Het centrum van Oud-Beijerland is zaterdag 7 juni het middelpunt van een grote kunst-, antiek- en boekenmarkt. Ook dit jaar is de markt voorzien van talloze inspirerende kramen en leuke acitiviteiten. Op de Oost- en de West-Voorstraat in het dorp staan ongeveer honderd kramen vol boeken, kunst en curiosa.

Naast een ruim aanbod van duizenden boeken is er ook veel aandacht voor kunst. In de kramen wordt kunst tentoongesteld en zijn kunstwerken te  koop. Tal van kunstenaars laten ter plekke zien hoe zij werken. Ook kun je een portret laten tekenen en is er een dichter aan het voorlezen.

Om 12:00 is er een optreden van Junior Music Academy, 13.30 en om 15.00 uur optreden djembegroep African Hope, 12.30 en 14.00 uur voorlezen voor kinderen, gehele dag zijn living statues (levende standbeelden) te bewonderen.

Tussen de boeken-, antiek- en kunstkramen laten ambachtslieden hun handwerk zien, zoals het aloude boekbinden en leerbewerken.

Schermafbeelding 2014-06-06 om 13.54.33

Parkdagen

Breng ook een bezoek aan de parkdagen in het Laningpark. De Parkdagen Oud-Beijerland vinden plaats op zaterdag 7 en zondag 8 juni van 13.00 tot 21.00 uur.

Beide dagen worden afgesloten met een spetterend slotconcert vanaf 19.00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren