Braziliaans feest in Oud Beijerland tijdens het WK

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Schermafbeelding 2014-06-11 om 18.50.11OUD-BEIJERLANDAls het Nederlands elftal speelt is het altijd feest in het centrum van Oud-Beijerland. Bij diverse horeca ondernemers zijn de wedstrijden live te volgen op grote schermen of tv’s.

Om de bezoekers in Oud-Beijerland alvast warm te laten draaien voor de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het WK in Brazilie loopt er aan het einde van de middag en een uur voor de aftrap een spektaculaire Brassband rond inclusief dansende dames met Braziliaanse tooien. Of oranje nu gaat winnen of verliezen, het beloofd een mooie sfeer te worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren