Go-biking voor basisscholen Klaaswaal en Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

CROMSTRIJEN – Vandaag stapten leerlingen van groep 6 tot en met 8 op de bikes om hun behendigheid op de fiets te testen. Brede School Cromstrijen organiseerde deze bewegingsactiviteit voor de scholen.

In de ochtend waren de leerlingen van de scholen in Numansdorp aan de beurt. Via een speciaal behendigheidsparcours konden de kinderen aan de slag op de bike. Ook wethouder Sport, Pieter Paans waagde zich op de bike. ’s Middags stapten de leerlingen van de basisscholen uit Klaaswaal op de bike.

Go-biking voor basisscholen Klaaswaal en Numansdorp


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren