Q-Jamsessie in jongerencentrum Question in Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

jamsessieMijnsheerenland – Op zondag 13 juli is er de mogelijkheid om lekker te jammen in jongerencentrum Question Laan van Westmolen 119 in Mijnsheerenland. De ideale mogelijkheid voor muzikanten om hun creativiteit te laten zien op het podium georganiseerd door Welzijn Hoeksche Waard.

Gevorderde en beginnende muzikanten zijn van harte welkom. De jamsessie begint om 14.00 en zal tot een uurtje of 17.00 uur duren. Het terras van Question wordt omgetoverd tot lounge-hoek met lekkere zitbanken, akoustische muziek en vuurkorven – kortom een en al gezelligheid in jongerencentrum Question. Ook kijkers zijn van harte welkom!

Voor meer info mail naar [email protected] of bel naar Welzijn Hoeksche Waard 0786766327.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren