Spuidagen Oud-Beijerland groot succes

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Spuidagen Oud-Beijerland 2012OUD-BEIJERLAND – Afgelopen weekend op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli waren de jaarlijks Spuidagen in Oud-Beijerland. Honderden bezoekers kwamen een kijkje nemen op dit jaarlijkse evenement.

De traditionele Spuidagen in Oud-Beijerland, die op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli werden gehouden, waren jaar nog grootser opgezet. Het nautische feest begon vrijdag al om 10:00 met de braderie, boten bezichtigen en nog meer activiteiten. Ook was er deze dag de BBQ Spit aan ’t Spui incl muzikale optredens aan de Bierkade. Op zaterdag was  de braderie en vele activiteiten en demonstraties en het NK Schoproeien.

Een mooie sfeerimpressie  kunt u hieronder bekijken:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.