Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw Mol-Verbaas uit ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

lintje lid in de orde van oranje nassau‘s-Gravendeel – Mevrouw Anneke Mol-Verbaas uit ‘s-Gravendeel ontving op maandag avond 7 juli 2014 uit handen van burgemeester A.J. Borgdorff een koninklijke onderscheiding.

De versierselen behorende bij de benoeming tot lid in de Orde van Oranje-Nassau werden haar opgespeld tijdens een bijeenkomst in kerkelijk centrum ‘Ons Centrum’  in ’s-Gravendeel. Mevrouw Mol heeft de onderscheiding verdiend met haar jarenlange bestuurlijke inzet op diverse terreinen variërend van sport, koor, kerk, onderwijs tot wonen in ‘s-Gravendeel .


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren