Projectplan Dijkversterking Spui Oost ter inzage

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

logo-waterschap-hollandse-deltaKORENDIJKWaterschap Hollandse Delta heeft het goedkeuringsbesluit en het projectplan Dijkversterking Spui Oost ter inzage gelegd.

Uit de periodieke keuring is gebleken dat delen van de primaire kering aan de westkant van de Hoeksche Waard over een lengte van 8,3 kilometer niet voldoen aan de wettelijk gestelde eisen en om die reden versterkt moeten worden.

Het gaat om de Westdijk, dorpskern Goudswaard, de Molenpolderdijk, Piershil west en oost, Spuidijk dorpskern Nieuw-Beijerland en de Spuidijk Landelijke Korendijk. Deze dijkvakken zijn samengevoegd tot het dijkversterkingsproject Spui Oost. Tegen het besluit tot goedkeuring van het vastgestelde projectplan en de overige definitieve besluiten kan, door belanghebbenden, beroep worden ingesteld van 21 juli tot 1 september 2014.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren