Afsluitingen rijbanen N217 viaduct Oud-Beijerland/ Heinenoord over A29

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Schermafbeelding 2014-08-04 om 19.09.11HOEKSCHE WAARD – Op de N217 bij vinden van medio augustus tot medio oktober 2014 rijbaanafsluitingen in het weekend plaats. Het betreft het viaduct van de N217 over de A29. De provincie Zuid-Holland voert in deze periode onderhoudswerkzaamheden uit. Het verkeer kan tijdens de afsluitingen gebruikmaken van één rijbaan. Landbouwverkeer wordt in deze periode over de hoofdrijbaan geleid. Fietsers worden met borden omgeleid via de Blaaksedijk.

Rijbaanafsluitingen
Om de overlast voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken, voert de provincie de werkzaamheden uit in de weekenden. De rijbaanafsluitingen starten in het weekend van vrijdag 15 augustus 2014. De laatste afsluitingen zijn in het weekend van vrijdag 17 oktober 2014 . De werkzaamheden beginnen vrijdag om 19.00 uur en eindigen maandag om 06.00 uur.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan onder meer uit het vernieuwen van de zogenaamde schampkanten van het viaduct. Ook legt de provincie nieuw asfalt neer op het wegdek. Daarnaast wordt de parallelrijbaan verbreed.

Overlast
Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is ongemak niet te voorkomen.

Meer informatie
Lees meer op de website over de N217.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren