Inkoopproces jeugdhulp Zuid-Holland Zuid gestart

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

logoHOEKSCHE WAARD – De Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid is namens de 17 gemeenten in de regio, waaronder de vijf gemeenten in de Hoeksche Waard, begonnen met het contracteren van jeugdhulp voor het jaar 2015.

Alle zorgaanbieders die bekend zijn bij de Serviceorganisatie zijn inmiddels geïnformeerd en betrokken bij het inkoopproces. Zorgaanbieders die nog niet zijn betrokken bij het inkoopproces, maar in 2015 wel jeugdzorg leveren aan cliënten en gezinnen die tot de nieuwe Jeugdwet behoren, kunnen zich alsnog melden bij de Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland-Zuid.

Meer weten?

Kijk dan op de website van Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren