Ruim 60.000 kg gratis sperziebonen te plukken aan de Lugtenburgsedijk in de gemeente Strijen

2823

IMG_9575Strijen – Door een overaanbod van sperziebonen worden de sperziebonen dit jaar niet geplukt. Echt zonde om eten onder te ploegen! Wie interesse heeft, kan gratis bonen plukken! Er hangt nog 60.000 kg! zette Martin de Ruiter landbouwer op zijn Facebook.

Al het hele weekend zijn mensen uit de Hoeksche Waard en omstreken zijn bonen gratis aan het plukken voor eigen gebruik.De Bonen zijn te plukken aan de Lugtenburgsedijk / Schuringsedijk Strijen.

Dus wees snel want er zijn momenteel ruim 75 mensen aan het plukken en dat worden er steeds meer. Op maandag 20 oktober wordt het land omgeploegd en alle aanwezige sperziebonen zullen dan vernietigd worden.

Foto’s MS Fotografie | Marc van der Stelt


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.