Grote Kerstmarkt in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

oblverleid-logoOUD-BEIJERLAND – Het gaat straks weer lekker koud en donker worden. Tijd voor gezelligheid. De voorbereidingen voor de grootse Kerstmarkt in Oud-Beijerland zijn bijna afgerond. Heeft u interesse om een chalet, pagode of kraam te huren op dit uitermate goedbezochte evenement?

Kerstmarkt Oud-Beijerland, 12 & 13 december 2013

Ouderwetse gezelligheid in een mooi jasje, zoals het hoort tijdens de feestdagen! Vanwege het grote succes vorig jaar, ook dit jaar weer twee hele dagen van 10:00-21:00. Twee hele dagen biedt het knusse historische centrum van Oud-Beijerland ruimte voor talrijke kramen, houten chalets en pagodetenten in Kerstsfeer. Er is een grote levende kerststal en verspreid over de dag vinden diverse activiteiten en live muziek en mobiele optredens plaats.
We maken de kerstmarkt groots bekend door radio commercials op Radio Rijnmond, billboards, advertenties in diverse regionale en lokale kranten en zullen social media aanwenden voor nog meer bekendheid.

Reserveren

U kunt kiezen uit een gewone kraam, een houten chalet of een pagodetent. Voor meer informatie en het maken van een reservering kijk op de website van centrum Oud-Beijerland.

Meer informatie

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie over de Kerstmarkt of een ander evenement in Oud-Beijerland, dan kunt u contact opnemen met:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren