Gelijkspel voor Strijen tegen Neptunus Schiebroek

113

Voetbal herfstStrijen – Strijen zette vanaf het beginsignaal van scheidsrechter van Ekelenburg het hooggenoteerde Neptunus Schiebroek onder druk en wisten enkele kansen te creeren, maar keeper Dillan Heijnen kon zijn doel tot de 41e minuut schoon houden op inzetten van Jasper Huisman, Jan Jaspers en Jordy van Marion, maar moest vlak voor het rustsignaal capituleren op een vrije trap, die door Mark Stam vanaf de rand van het strafschopgebied binnengeschoten werd.

Na een donderspeech in de rust van trainer Wim Schouten en het inbrengen van Marciano Deekman -die te laat verscheen voor de wedstrijdbespreking- nam Neptunus na de rust de touwtjes in handen en moesten de Strijense kanaries alle zeilen bijzetten om de voorsprong vast te houden. Keeper Sem Kerkhof moest zich in de 76e minuut toch gewonnen geven op een inzet van Deekman, die een voorzet tegendraads inkopte.In de slotfase kwamen beide ploegen niet meer tot scoren, waardoor Strijen op de 12e plaats blijft staan.

A.s. zaterdag gaat Strijen in Dordrecht op bezoek bij promovendus Amstelwijck.

IMG_2234.JPG


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.