Werkzaamheden kabels en leidingen in Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

130213_StedinKLAASWAAL – De afgelopen periode vonden er diverse werkzaamheden door Stedin en Evides plaats aan de kabels en leidingen in Klaaswaal.

Maandag 10 november 2014 start de aannemer in opdracht van Stedin en Evides met het vervangen van water, gas en elektra (in wisselende combinaties) langs de Rijksstraatweg, Oud-Cromstrijensedijk OZ en op de kruising Rijksstraatweg/Molendijk/Oud-Cromstrijensedijk OZ en WZ.

Hiervoor maakt de aannemer ook oversteken door de weg, waardoor het verkeer en de bussen te maken krijgen met een omleidingsroute. De omleidingsroute geldt enkel bij oversteken. Om bewoners continue te voorzien van gas, water en elektra moet in de meeste gevallen het trottoir soms wel zes keer open. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond, worden alle kabel- en leidingsleuven opnieuw bestraat. Bewoners grenzend aan de werkzaamheden ontvangen via Stedin/Evides en de aannemer een informatiebrief.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.