Aflevering 2 van HWmagaZien op bezoek bij Arie de Heer Transport en Koeriers en Restaurant en Partycentrum ‘t Stammineeke

365

cropped-10648449_1522547731314882_6766633488224744648_o.jpgNa het succes van de eerste aflevering van HWmagaZien gaat Mirjam in deze aflevering op bezoek bij Arie de Heer Transport en Koeriers uit ‘s Gravendeel en steekt ze flink de handen uit de mouwen. Wij wisten nog niet dat Mirjam zo stoer kon zijn ! Jeroen is te gast bij Restaurant en Partycentrum ‘t Stammineeke en mag naast een kijkje in de keuken, ook het podium bestijgen. En hoe zit het met onze rijzende ster in de walk of marriage ?

Mirjam en jeroen brengen verslag uit aan Bianca in de studio, waar nog tal van zaken besproken en aan de orde komen.

U mist dan niets en u krijgt als eerste bericht zodra de eerst volgende aflevering beschikbaar is.

HWmagaZien

Het magazine en lifestyle TV-programma voor de Hoeksche Waard, dat gepresenteerd wordt door Mirjam Neeleman, Bianca Westerlaken en Jeroen van den Berg, wordt wekelijks uitgezonden op TV Hoeksche Waard, maar is ook on-demand te bekijken op Internet TV en Social Media via www.HWmagaZien.tv en www.facebook.com/HWmagaZien

In iedere wekelijkse aflevering komen er items en onderwerpen aan bod over ondernemers, organisaties en instellingen uit de verschillende branches en pijlers van de samenleving.

Dus items aangaande Hoeksche Waardse Horeca, Ondernemers, Winkeliers,Sportclubs, Verenigingen, Recreatie en Evenementen, Nieuws, Gemeentelijke Instellingen en overheden, maatschappelijke organisaties en zorginstanties.

Maar ook aandacht voor de kijkers natuurlijk.

Een platform waarop heel de Hoeksche Waard exposure kan hebben en zichzelf kan profileren aan de samenleving van de Hoeksche Waard en daarbuiten.Een echt Magazine programma waarin je gezien moet worden !

  • Wilt u ook deelnemen in een aflevering ?
  • Of wilt u adverteren met een advertentie of commercial rondom het

TV-programma, of op onze website of Facebookpagina?

Neem dan nu contact op met onze redactie;

Geproduceerd door HW Media Group in co-production met Delta Force media productions en Delta Force TV.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.