Brandende boot in bedrijfspand Numansdorp zorgt voor brandwonden bij werknemer.

299

Brandblusser_824x675NUMANSDORP –  Een boot in een bedrijfsruimte van een Steiger en Isolatiewerk bedrijf  in de Industriestraat  te Numansdorp stond op dinsdag middag 11 november in brand, een persoon liep hierbij brandwonden op.

De brand in de boot ontstond tijdens werkzaamheden. Hierop probeerde een van de werknemers de brand eigenhandig te blussen, maar door de heftige rookontwikkeling ademde de werknemer niet alleen rook in, maar liep hij ook enkele brandwonden op.Ambulancemedewerkers hebben de medewerker ter plekke gecontroleerd en meegenomen naar het ziekenhuis voor behandeling.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.