Dorpsvereniging Goudswaard zoekt nieuwe (bestuurs)leden

0
268

dorpsvereniging-goudswaardGOUDSWAARD – Donderdag 27 november 2014 houdt de  Dorpsvereniging Goudswaard (DVG) een Algemene Leden Vergadering in dorpshuis ‘De Coorndijk’. De vergadering begint om 20.00 uur.

Op de agenda staat een belangrijk agendapunt: burgemeester Stoop komt uitleggen waarom een dorpsvereniging van belang kan zijn.Om het voortbestaan van de DVG te waarborgen is zij  op zoek naar nieuwe leden en bestuursleden. In de pauze kunt u zich hiervoor aanmelden.

Na de pauze worden de bestuursverkiezingen gehouden voor een voorzitter, een penningmeester en een secretaris.DVG hoopt van harte dat er Goudswaarders opstaan die zitting willen nemen in het bestuur. Kan er geen nieuw dagelijks bestuur worden gekozen dan houdt de DVG op te bestaan.

Beste Goudswaarders, laat dit niet gebeuren. Hopelijk kan de DVG u op 27 november verwelkomen (gratis) als nieuw lid of bestuurslid.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.