HWmagaZIEN aflevering 4 met o.a. Fanclubdag van Clown Jopie en Tante Angelique en Carel Wust museum in Dordrecht

140

cropped-Schermafbeelding-2014-11-13-om-19.54.25.pngMirjam is door Marcel Wust uitgenodigd om in het Carel Wust museum in Dordrecht te komen kijken. Hij laat haar de ontwikkeling zien van de automobiel. Wat een mooie collectie auto’s ! Van Old Sportscars tot Old Classics. En de “auto” waar gemotoriseerd vervoer allemaal mee begon.

Jeroen had andere dingen te doen, dus daarom ging Mirjam in zijn plaats naar de Fanclubdag van Clown Jopie en Tante Angelique in Alcazar Events te Puttershoek. Ennnuh… Hoor wie klopt daar kinderen ..?

HWmagaZien – Het magazine en lifestyle TV-programma voor de Hoeksche Waard, dat gepresenteerd wordt door Mirjam Neeleman, Bianca Westerlaken en Jeroen van den Berg, wordt wekelijks uitgezonden op TV Hoeksche Waard, maar is ook on-demand te bekijken op Internet TV en Social Media via www.HWmagaZien.tv en www.facebook.com/HWmagaZien

Een echt Magazine programma waarin je gezien moet worden !


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.