Gemeente Cromstrijen start met aanbrengen Led-verlichting in Klaaswaal

0
153

IMG_0658CROMSTRIJEN – Het college heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom besloot zij dat alle traditionele lichtmasten in Cromstrijen worden vervangen door LED-verlichting. ‘Wanneer lichtmasten aan vervanging toe zijn gaan we daar LED-verlichting toepassen. Hiermee dragen wij bij aan een beter milieu en is het ook nog eens goed voor onze eigen portemonnee’, aldus wethouder Bas Boelhouwers.

Maandag 24 november startte Nijkamp aanneming met het aanbrengen van LED-verlichting in de Jaap Kosterstaat in Klaaswaal. Ook de Boterbloemstraat, Elzenlaan, Klaproosstraat, Korenbloemstraat en Kreupeleweg krijgen LED-verlichting. De werkzaamheden duren ongeveer twee weken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.