Brandweer Zuid-Holland Zuid bedankt werkgevers van de vrijwilligers

395

REGIO – Bij de Brandweer Zuid-Holland Zuid zijn 1.200 brandweermensen werkzaam die zich met hart en ziel inzetten voor hun medemens. Het grootste deel bestaat uit vrijwilligers. Zij staan, naast het uitoefenen van hun dagelijkse beroep, dag en nacht klaar om een bijdrage te leveren aan de veiligheid in hun gemeente.

Ruim 3.000 brandmeldingen en hulpverleningsvragen ontving Brandweer Zuid-Holland Zuid het afgelopen jaar. Dankzij de werkgevers van de vrijwilligers, én de vele ondernemers die zelf brandweervrijwilliger zijn, kan zij altijd paraat staan. De brandweer is u dankbaar dat zij van uw mensen gebruik mag maken om daarmee hun taak te kunnen uitvoeren en de samenleving te helpen. Zij hoopt op uw steun te mogen blijven rekenen, voor nu en in de toekomst.

bedank advertentie werkgevers 2014


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.