Lezing letselschade kosteloos claimen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

letselschadeOud-BeijerlandHet zal je maar gebeuren. Door een medische fout beland je jarenlang in de lappenmand. Of door de onoplettendheid van een ander kom je in de ziektewet terecht. Om nog maar te zwijgen van verkeersongelukken door toedoen van derden. Veel mensen krijgen vroeg of laat te maken met letselschade. Een pijnlijke situatie die ingrijpende gevolgen kan hebben. Waar haal je dan je recht?

In het kader van gezond in de Hoeksche Waard organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard in samenwerking met diverse partners een serie lezingen op het gebied van gezondheidspreventie en zelfzorg. Iedere maand wordt een aspect van gezondheid, preventie en zelfzorg besproken.

De lezing van donderdag 19 november is in samenwerking met de Letselschade Raad en gaat over letselschade. Gezondheidsschade is een onverwachte kostenpost. Bijvoorbeeld bij Whiplash. Hoe kun je je schade verhalen, wie komt er voor je op en waar mag je op rekenen? De lezing is op donderdagavond 19 november van 19:30 tot 21:30 in de bibliotheek Oud-Beijerland.

Mr. Ivanka Dijkstra is jurist en werkt bij de letselschade raad. Zij is een gedreven vakvrouw en met veel geestdrift en betrokkenheid brengt zij dit gecompliceerde thema voor het voetlicht. Haar organisatie geeft raad en advies aan slachtoffers en professionals en stelt ook gedragscodes op. Er zijn richtlijnen voor de hoogte van de schadeclaim en ook voor het kosteloos afwikkelen van de procedure op basis van no cure no pay.

Donderdag 19 november | 19.30 uur tot 21.30 uur | Steenenstraat 24 | 3262 JM | Oud-Beijerland | aanmelden via debhw.nl of in de Bibliotheek | toegang € 5,00 | leden krijgen € 2,50 korting.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren