Uitslag poll: Merendeel stemmers ziet A4 Zuid graag komen door de Hoeksche Waard

1362

Foto Steenbergen_tcm174-325425HOEKSCHE WAARD РDe Commissaris van de Koning, Jaap Smit, heeft toegezegd zich in te willen zetten voor het laatste stukje A4 Zuid dat nog ontbreekt: tussen knooppunt Benelux en Klaaswaal.De stukken tussen Delft en de Benelux en tussen Steenbergen en Roosendaal zijn zo goed als voltooid.

Het lijkt logisch het laatste stukje ook te voltooien, maar is dat zo? De taluds voor de aansluiting zijn al meer dan 40 jaar geleden aangelegd, maar tot op heden is de A4 Zuid nog niet binnengedrongen in het nationale landschap van de Hoeksche Waard.

Daarom hielden wij afgelopen 2 weken de volgende poll:

De A4 Zuid door de Hoeksche Waard...

  • Is een goed idee dat bevorderd de doorstroming van het verkeer. (63% )
  • Zie ik liever niet, is zonde van het landschap (22% )
  • Maakt mij niet uit. (15% )

Total aantal stemmen: 902

Laden ... Laden ...

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.