Leesterras Pameijer in de Bibliotheek Numansdorp en Oud-beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

BibliotheekHoeksche WaardEen heerlijke kop koffie drinken in de bibliotheek en de krant of een tijdschrift lezen. Het leesterras is dé plek om elkaar te ontmoeten en om inspiratie op te doen. In Numansdorp werken de bibliotheek en Pameijer al een jaar succesvol samen met het leesterras. Vanaf januari 2015 komt het leesterras ook wekelijks naar de Bibliotheek in Oud-Beijerland. Daarom pakken Pameijer en de Bibliotheek feestelijk uit.

Leesterras in Numansdorp
Het leesterras in Numansdorp verschuift van de dinsdagmiddag voortaan naar de donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. 15 januari is het eerste leesterras in Numansdorp op de donderdag en daarom organiseert Pameijer op deze ochtend een schilderactiviteit. Tijdens het schilderen wordt gebruik gemaakt van vorkisme. Dit is een experimentele schildermethode waarbij gebruik wordt gemaakt van vorken. Op deze manier krijg je heel leuke abstracte en creatieve schilderijen. Iedereen is van harte welkom!

Feestelijke opening leesterras Oud-Beijerland
Vanaf dinsdag 13 januari is Pameijer elke dinsdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur aanwezig in de Bibliotheek Oud-Beijerland. De Bibliotheek en Pameijer nodigen iedereen uit om op dinsdagmiddag 13 januari deze feestelijke opening mee te vieren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren