Verlies voor Ventura Sport bij Olympia

1 Min Read

logoventura_98x98SpijkenisseDe eerste wedstrijd van het nieuwe jaar was de eerste returnwedstrijd tegen Olympia uit Spijkenisse. De thuiswedstrijd werd met 16-16 gelijkgespeeld, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Ventura begon matig en de eerste 10 minuten was Olympia de baas met lange aanvallen en veel balbezit. Lennert Leunis hielp zijn ploeg terug in de wedstrijd met 2 goals, 2-2. Via 3-3 nam Olympia weer een voorsprong, 5-3. De twee punten voorsprong bleef de gehele eerste helft op het bord, 9-7 bij rust.

Na rust begon Ventura scherp, meteen 9-8, maar opnieuw was het Olympia dat op de belangrijke momenten in de wedstrijd wist te scoren. Via 12-8 werd het 12-10 en steeds nam Olympia een voorsprong en kwam Ventura teug tot 2 punten. Aan het einde van de wedstrijd kwam Ventura nog eenmaal op 1 punt, bij 18-17. In de daaropvolgende aanval werd de bal knullig verspeeld en speelde Olympia de wedstrijd uit, 19-17 einde.