Verlies voor Ventura Sport bij Olympia

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

logoventura_98x98SpijkenisseDe eerste wedstrijd van het nieuwe jaar was de eerste returnwedstrijd tegen Olympia uit Spijkenisse. De thuiswedstrijd werd met 16-16 gelijkgespeeld, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Ventura begon matig en de eerste 10 minuten was Olympia de baas met lange aanvallen en veel balbezit. Lennert Leunis hielp zijn ploeg terug in de wedstrijd met 2 goals, 2-2. Via 3-3 nam Olympia weer een voorsprong, 5-3. De twee punten voorsprong bleef de gehele eerste helft op het bord, 9-7 bij rust.

Na rust begon Ventura scherp, meteen 9-8, maar opnieuw was het Olympia dat op de belangrijke momenten in de wedstrijd wist te scoren. Via 12-8 werd het 12-10 en steeds nam Olympia een voorsprong en kwam Ventura teug tot 2 punten. Aan het einde van de wedstrijd kwam Ventura nog eenmaal op 1 punt, bij 18-17. In de daaropvolgende aanval werd de bal knullig verspeeld en speelde Olympia de wedstrijd uit, 19-17 einde.

Doelpuntenmakers:
Lennert Leunis 6x, Jonah Sanderse 4x, Arnold in ’t Veld 3x, Siebe Buitendijk 2x, Jolien Berrevoets 1x en Annemarie van Arendonk 1x.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren