Dirigent Karel van Dee neemt afscheid van het Senioren Orkest Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Dirigent Karel van Dee neemt afscheid van het Senioren Orkest Hoeksche Waard. Zijn gezondheid laat niet langer toe, dat hij op de bok plaats kan nemen. Zaterdag 25 mei is na de repetitie door alle leden geanimeerd afscheid van Karel genomen. Een fraai beeldje van een klassieke dirigent werd zeer gewaardeerd door Karel.

Karel van Dee is zijn muzikale loopbaan al vroeg begonnen. Op jonge leeftijd kreeg hij les op trompet. Na een opleiding aan het conservatorium in Utrecht gaf hij muziekles en speelde trompet bij diverse verenigingen. In augustus 1985 werd hij dirigent bij Showkorps Wilhelmina in Sleeuwijk, waarna hij bij vele muziekverenigingen en orkesten op de bok heeft gestaan.
Begin 2018 is Karel van Dee als dirigent bij het Senioren Orkest Hoeksche Waard aangetreden en nu in 2024 is zijn plaats nu nog een zwarte gestalte.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren