Succesvolle clinic ‘zwemmen en waterpolo’ met Sebastiaan Verschuren en Vivian Sevenich in ‘s-Gravendeel

0
343

‘s-Gravendeel – Zwem- en Waterpolovereniging ZVS hield op zondag 19 maart 2017 in samenwerking met de KNZB, gemeente Binnenmaas en Zwembad de Wellen een leerzame clinic voor alle jeugdleden in ons zwembad.

Deze activiteit stond onder leiding van de internationals Sebastiaan Verschuren (zwemmen) en Vivian Sevenich (waterpolo). Voor zowel de zwemmers als waterpoloërs stond er een clinic van twee uur op het programma waarbij diverse facetten van beide sporten de revue passeerden. Er werd niet alleen gesproken over technische elementen, iedereen kon ook actief meedoen en zo alle verkregen informatie direct in praktijk brengen. Dit alles onder het toeziend ook van een de internationals.

Na afloop was er voldoende ruimte voor het bekijken van behaalde medailles, vragen stellen, maken van (groeps)foto’s en het verzamelen van handtekeningen.

De organisatie kan terugkijken op een supergeslaagde zondagmiddag en wil iedereen nogmaals bedanken voor zijn/haar inzet deze dag. 

Foto’s: Vivian Sevenich


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.