Echtpaar Scholten uit Strijen 60 jaar getrouwd

757
Foto Gemeente HW

STRIJEN – Het echtpaar Scholten uit Strijen vierde op maandag 23 november dat zij 60 jaar getrouwd zijn. Joanne Blaak-van de Lagemaat belde hen op en feliciteerde het diamanten paar namens het college met hun huwelijksjubileum. Ook ontving het stel een mooie bos bloemen.

Arie en Ria Scholten, beiden 80 jaar jong, leerden elkaar heel lang geleden kennen bij Van Vorst schoenmode. Het paar kreeg 2 kinderen: dochter Petra en zoon Marc. Inmiddels is de familie uitgebreid met 3 prachtige kleinkinderen. Ze woonden ruim 35 jaar in Oud Beijerland, waar mevrouw 25 jaar lang een pedicurepraktijk runde. Meneer Scholten was werkzaam als administrateur en programmeur. Arie en Ria zijn gelukkig nog vrij vitaal. Sinds 14 jaar wonen zij in Strijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.