Stapel openhaardhout in brand tegen garage aan Oud-Beijerlandsedijk in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

10436230_762963087113499_9025366334878351819_nOUD-BEIJERLAND – Woensdagavond 14 januari werden de dienstdoende vrijwilligers van Brandweerkorps Oud-Beijerland opgeroepen voor een brand bijgebouw aan de Oud-Beijerlandsedijk.

Er werd onder de hoogste prio koers gezet naar het brandadres. Vanuit de meldkamer werd meegegeven dat er een flinke stapel openhaardhout in brand stond tegen de garage, met de tuinslang werd een bluspoging gedaan.

Ter plaatse heeft de bemanning van de Brandweer het blussen overgenomen van de bewoners . De brand was snel brandmeester. Om er zeker van te zijn dat de brand uit was is een naverkenning gedaan met de warmtebeeldcamera. Hierbij zijn wat (houten) delen gedemonteerd van de garage en verder afgeblust. 

Bij de brand raakte niemand gewond. Nadat een (CO)meting in de garage goed resultaat gaf is de Brandweer van Oud-Beijerland vertrokken.

Foto en tekst Brandweer Oud-Beijerland


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.