De vrienden van de Dierenstee organiseert sponsorwandeling ‘Maak van jouw hond de held van de Dierenstee!’

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto de Dierenstee

Numansdorp – Is jouw hond gek op wandelen en wil je graag de dieren van de Dierenstee steunen? Maak dan van jouw viervoeter ‘de held van de Dierenstee’.

Op zondag 3 oktober a.s. organiseren wij een sponsor wandeltocht rondom het Piershilse bos. De wandeling is ongeveer 4,5 kilometer en start en eindigt bij de Piershilsche IJsclub, Kade 26 in Piershil. Tijdens de route zijn er allerlei leuke activiteiten voor zowel de hond als de begeleiders.

De route gaat via openbare wegen en fietspaden, de honden dienen tijdens de wandeltocht aangelijnd te zijn. De starttijd voor de wandeling ligt tussen
09:00 en 15:00 uur.

Om ervoor te zorgen dat er genoeg parkeerplaatsen zijn en dat er voor iedereen voldoende tijd is om deel te nemen aan de activiteiten, zijn er tijdsblokken ingedeeld waarin gestart kan worden. Voor €10,- per hond neem je deel aan de wandeltocht en jouw viervoeter de held van De Dierenstee. De opbrengst is 100% voor het Dieren Opvangcentrum De Dierenstee te Numansdorp.

Zien we je 3 oktober a.s.? Maak van jouw hond ook de held van de Dierenstee door je aan te melden via [email protected].

Hierna ontvang je een formulier waarop de voorkeur voor de starttijd aangegeven kan worden en waar het inschrijfgeld naar toe overgeschreven mag worden.

Jouw hond de held van de Dierenstee

  • Zondag 3 oktober 2021
  • Starttijd tussen 09:00 en 15:00 uur
  • Start en finish Piershilsche IJsclub
  • Lengte wandeling 4,5 kilometer

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren