Raad van State keurt beroepen tegen bestemmingsplan de Rembrandt Oud-Beijerland af.

0
605

11406321_911553042238233_6679640287230646911_oOUD-BEIJERLAND – De Raad van State heeft woensdag 3juni  definitief uitspraak gedaan over de ingediende beroepen tegen het bestemmingsplan De Rembrandt. De Raad van State heeft alle ingediende beroepen ongegrond verklaard.

De besluitvorming rondom het bestemmingsplan en de afgegeven omgevingsvergunning zijn hierdoor onherroepelijk. De inmiddels in gang gezette bouw van woonzorgcomplex De Rembrandt kan hierdoor worden voortgezet.

Het oude verzorgingstehuis de Egmontshof is sterk verouderd en voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Vernieuwing is daarom noodzakelijk en is van een groot maatschappelijk belang. Zorgwaard heeft in overleg met woningcorporatie HW Wonen een nieuw plan ontwikkeld. Dit project heeft de naam ‘Rembrandt’ meegekregen.

Eind 2013 werden bij de Raad van State een aantal beroepen ingediend tegen de nieuwbouwplannen. Hierover deed de Raad van State vandaag uitspraak.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.