Oud-Beijerland is een online marketingbureau rijker

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Vyella Kaptein van Online Jungle gevestigd in het voormalige Rabobank kantoor in Oud-Beijerland

Oud-Beijerland – Op 1 januari 2020 ontving eigenaresse van Online Jungle, Vyella Kaptein (28), de sleutel van haar nieuwe kantoor in het centrum van Oud-Beijerland. “Ook bedrijven in Oud-Beijerland kunnen niet meer om online zichtbaarheid heen en daar wil ik hen graag bij helpen!”

Online Jungle is een online marketingbureau, gestart in 2016, die bedrijven helpt om hun online zichtbaarheid te vergroten. Door de inzet van de juiste onlinemiddelen wordt de naamsbekendheid vergroot, wat de groei stimuleert. 

Voordat eigenaresse Vyella Kaptein zich in Oud-Beijerland vestigde huurde zij een werkplek bij een co-workingspace in Rotterdam. “Dit was een fijn begin, maar ik merkte dat er steeds meer vraag kwam vanuit de Hoeksche Waard. Als geboren en getogen Oud-Beijerlander leek mij deze verhuizing daarom de juiste keuze!”.

Een leuk detail is dat Online Jungle zich gevestigd heeft in het voormalig Rabobankpand aan de Bijl. “Ik was op zoek naar een kantoor en hoorde toen via via dat de kluis in de voormalige Rabobank te huur stond. M’n vader heeft hier vroeger gewerkt, dus de cirkel was gelijk rond. En wie kan er nu zeggen dat zij een kluis hebben als kantoor? Die overigens aardig omgetoverd is tot “offline jungle” want het kantoor is groener dan groen!” 

Bezoek voor meer info www.online-jungle.nl

Extra info: Duurzaam ondernemen

De overheid heeft als doel gesteld dat Nederland in 2050 volledig duurzaam moet zijn. Online Jungle staat dan ook voor het behoud van de “offline” jungle en dus wordt er als extra service altijd meegedacht over de verduurzaming in een bedrijf. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren