Eerste aangevraagde reisdocument in de Hoeksche Waard thuisbezorgd

0
204

HOEKSCHE WAARD – Inwoners van de vijf gemeenten in de Hoeksche Waard kunnen vanaf 4 december hun aangevraagde reisdocument  thuis of op het werk laten bezorgen. Met deze nieuwe service bieden de gemeenten inwoners dienstverlening op maat aan. Inwoners kunnen zelf bepalen of ze het reisdocument komen ophalen of laten bezorgen op plaats en een tijdstip dat hen het beste uitkomt.

Maandag 5 december  vroeg de heer P. van Roon een nieuw reisdocument aan op het gemeentehuis in Numansdorp. Dinsdag 12 december is zijn paspoort bij hem thuisbezorgd. Omdat dit het eerste reisdocument is dat wordt thuisbezorgd, Burgemeester Jan Luteijn (Cromstrijen) overhandigde het reisdocument.

Foto: Heijblom Fotografie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.