De Zeeland hijst de zeilen!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Peter van 't Wout links zittend beheerder van het schip samen met zijn crew - Foto PR

Puttershoek – Er mag gelukkig weer gevaren worden op zeilcharterschip De Zeeland. Door de coronamaatregelen was het lange tijd niet mogelijk om met gezelschappen bruiloften, diners, recepties, (bedrijfs)feesten enzovoort te organiseren. Maar gelukkig is er voldoende ruimte aan boord om nu weer groepen te ontvangen. Uiteraard helpt het dat bij mooi weer ons ruime dek een heerlijke plek is om te genieten van de zon en de omgeving.

Schip is ondergebracht in een stichting

Wie een evenement op de Zeeland organiseert, is niet alleen verzekert van een succesvolle middag of avond, u draagt meteen een steentje bij aan een goed doel. “Net voor de coronaperikelen begonnen in Nederland kochten we als stichting het schip zodat winst maken niet langer nodig is. Bij evenementen wordt een deel van de omzet besteedt om jongeren en ouderen met een fysieke of mentale beperking ook een onvergetelijke dag op het water te bezorgen!”, vertelt voorzitter Jean Henri Appelius van Hoboken enthousiast.

Trouwlocatie

Het schip is erkend als officiële trouwlocatie en wat is er mooier dan de liefde vieren op het water? “We zijn blij dat we onder andere bij dit soort gelegenheden ook dit jaar weer kunnen rekenen op de catering via restaurant ’t Land van Wale. Van diners tot buffetten, van lunches tot een walking diner; alles is mogelijk!” aldus Jean Henri.

Tijdens de lockdown is het schip door vrijwilligers weer helemaal opgeknapt. Zo zijn alle ruimtes opnieuw geschilderd en is De Zeeland helemaal klaar voor vertrek!

Kijk voor meer informatie op de website www.dezeeland.com 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren