CDA Hoeksche Waard geeft waarderingstaart aan ambulancepost Hoeksche Waard en brandweer Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Op donderdag 14 februari  heeft het CDA taarten overhandigd bij twee hulpdiensten. Het CDA deed dit in het kader van Valentijnsdag.

 ‘Het CDA staat achter mensen die zich inzetten voor de samenleving’, zegt CDA lijstrekker voor de waterschapsverkiezingen Leo Stehouwer Of dat nu op de vereniging is, als mantelzorger, hulpverlener, zorgmedewerker of als goede buur. Iets doen voor een ander is belangrijk voor de leefbaarheid. Op deze Valentijnsdag zetten we daarom twee organisaties  extra in het zonnetje.

Zo bracht het CDA vandaag onder andere een taart langs bij deze hulpdiensten die altijd klaar staan. Vandaag is daarom een mooie dag om onze waardering uit te spreken. Helaas zien we dat niet iedereen er zo over denkt: het geweld tegen hulpverleners is nog steeds bizar hoog. Dat is toch onbegrijpelijk? Deze mensen zorgen voor de veiligheid en gezondheid van ieders familie. Als partij van de samenleving staat het CDA achter deze hulpdiensten. Wie geen respect heeft, moet zwaarder worden gestraft.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.