Stel al je vragen over tablets en computers in de bibliotheek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

extern-groot-tabletcafeHoeksche WaardTips en trucs uitwisselen over tablets, computers, e-mail, laptops en computerprogramma’s. Het kan in het tablet- en computercafé van de Bibliotheek Hoeksche Waard, in samenwerking met Welzijn Hoeksche Waard. Alle bewoners van de Hoeksche Waard die graag kennis en vaardigheden willen uitwisselen over het gebruik van tablets en computers zijn welkom.

Het tablet- en computercafé biedt net iets meer dan het reguliere tabletcafé. Men kan hier namelijk niet alleen terecht voor het uitwisselen van kennis over tablets, maar ook voor het delen van kennis over computers, e-mail en computerprogramma’s. Net als in een echt café kan iedereen gewoon even binnenlopen. Dankzij de samenwerking met Welzijn Hoeksche Waard vindt het tablet- en computercafé niet alleen in de Bibliotheek Oud-Beijerland plaats, maar ook in de Beijerkorf aan de Jan Tooropstraat in Oud-Beijerland.

De Bibliotheek organiseert ook elke maand het reguliere tabletcafé. Het accent van het tabletcafé ligt op uitwisseling van tablet ervaringen. Bijvoorbeeld over apps installeren, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, dropbox installeren, de mooiste gratis en/of handigste programma’s en veel extra trucjes om alles uit de tablet te halen. Trends volgen op het gebied van digitale vernieuwing: op de hoogte blijven van de mogelijkheden van de nieuwste apps, die met ongekende snelheid en creativiteit uitbreiden.

Het tablet- en computercafé is elke eerste maandagochtend van de maand in de Bibliotheek Oud-Beijerland en elke derde maandagochtend van de maand in de Beijerkorf.

Datum en tijd:

  • – tablet- en computercafé: maandag 2 februari in de Bibliotheek Oud-Beijerland, 10:00-12:00 uur
  • – tabletcafé: dinsdag 10 februari in de Bibliotheek Strijen, 18:30-20:00 uur
  • – tablet- en computercafé: maandag 16 februari in de Beijerkorf, 10:00-12:00 uur

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.