Politie spreekuur in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

politie-logoPUTTERSHOEK – Voor de regelmatige bezoekers van de woensdagochtend markt in Puttershoek is Politie wijkagent Martin Bokschoten al geen vreemde meer.

Nagenoeg iedere woensdag is hij vanaf 11:00 uur bij de markt te vinden om zo het publiek te woord te staan welk met vragen en/of melding bij hem langs komen.

Eén van de vragen welk terug keerde was: “Kunt u ook eens spreekuur houden op een zaterdag of op koopavond?”

De gedachtegang hierachter is dat een groot aantal inwoners van Puttershoek overdag werken en niet in de gelegenheid zijn om even de wijkagent aan te schieten bij de markt. Het bureau aan de Sportlaan te Maasdam ligt niet altijd op de route en kan voor sommigen net een drempel te hoog zijn.

Op 10 januari jongstleden had Martin zijn eerste “zaterdag spreekuur” in de wijk. Dit was in de Biezenwijk en de Grienden.Aanstaande zaterdag 7 februari is Martin te vinden op het Maximaplein – Oranjeplein in Puttershoek.

Heeft u vragen, zoekt u informatie met betrekking tot bijvoorbeeld ‘woninginbraak voorkomen’ of andere zaken? U bent in ieder geval vanaf 10:00 uur van harte welkom.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren