Win een gratis Remeha cv-ketel!

0
323

14910000229-RMH-Webbanners-970 x 250

80 jaar Remeha: €80,- retour en maak kans op een gratis Remeha cv-ketel!

Bij aanschaf en installatie (tussen 16 februari en 1 mei 2015 ) van een Remeha Avanta, Tzerra of Calenta (m.u.v. CW3) combiketel ontvangt u tijdelijk €80,- retour en maakt u zelfs kans op een gratis Remeha cv-ketel. Vul het deelnameformulier voor 1 juni 2015 digitaal in en upload onze factuur. Binnen vier weken na insturen van het deelnameformulier wordt het kortingsbedrag van € 80,- gestort op het opgegeven IBAN-rekeningnummer.

Laat bij het invullen van het deelnameformulier een originele felicitatieboodschap achter en maak gedurende de actieperiode elke dag kans op een gratis Remeha cv-ketel. Vergoeding vindt plaats op basis van onze factuur met een maximum bedrag van € 1.500,- incl. BTW.

Ga snel naar onze 80 jaar Remeha actiepagina voor meer informatie!

Direct afspraak maken?

Om u van het beste advies te kunnen voorzien, komen wij (bijna) altijd eerst vrijblijvend even langs om de situatie bij u thuis te bekijken en u te informeren over de mogelijkheden. Aan de hand van dit bezoek maken wij een offerte, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u ons bereiken op 0186-572422. In de tussentijd kunt u zichzelf verder inlezen over onze onderhoudsabonnementen die u kunt afsluiten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.