Win een gratis Remeha cv-ketel!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

14910000229-RMH-Webbanners-970 x 250

80 jaar Remeha: €80,- retour en maak kans op een gratis Remeha cv-ketel!

Bij aanschaf en installatie (tussen 16 februari en 1 mei 2015 ) van een Remeha Avanta, Tzerra of Calenta (m.u.v. CW3) combiketel ontvangt u tijdelijk €80,- retour en maakt u zelfs kans op een gratis Remeha cv-ketel. Vul het deelnameformulier voor 1 juni 2015 digitaal in en upload onze factuur. Binnen vier weken na insturen van het deelnameformulier wordt het kortingsbedrag van € 80,- gestort op het opgegeven IBAN-rekeningnummer.

Laat bij het invullen van het deelnameformulier een originele felicitatieboodschap achter en maak gedurende de actieperiode elke dag kans op een gratis Remeha cv-ketel. Vergoeding vindt plaats op basis van onze factuur met een maximum bedrag van € 1.500,- incl. BTW.

Ga snel naar onze 80 jaar Remeha actiepagina voor meer informatie!

Direct afspraak maken?

Om u van het beste advies te kunnen voorzien, komen wij (bijna) altijd eerst vrijblijvend even langs om de situatie bij u thuis te bekijken en u te informeren over de mogelijkheden. Aan de hand van dit bezoek maken wij een offerte, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u ons bereiken op 0186-572422. In de tussentijd kunt u zichzelf verder inlezen over onze onderhoudsabonnementen die u kunt afsluiten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren