HWMagazien Februari 2015 – Aflevering 2

211

imageHoeksche Waard РIn deze nieuwste aflevering van HWmagaZien, speciale aandacht voor GrandCafé en restaurant Abel. uit Poortugaal.

Veel Hoeksche Waarders hebben de oversteek van Spui en Oude Maas gemaakt om hier gezellig te dineren of om op het terras te zitten.Daarnaast zijn we in de studio al vroeg begonnen met de jaarlijkse lente schoonmaak. Joke van Schoonmaakbedrijf Cromstrijen vertelt over het wel en wee binnen de schoonmaakbranche. Waar veel schoonmakers vaak met de Franse Slag schoonmaken laat Joke zien hoe je wel snel en grondig kunt schoonmaken.

Daarnaast behandelen we weer de HW Weetjes en de HW-Uit- Agenda zodat u weet, wat te ondernemen binnen de Hoeksche Waard.Onze presentatoren Bianca, Mirjam en Jeroen zorgen weer voor een vrolijke noot !

HWmagaZien wordt meerdere keren per dag uitgezonden op TV Hoeksche Waard via UPC kanaal 31 en KPN kanaal 642


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.