Bijeenkomst huis energiezuiniger maken voor inwoners Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

EnergielabelnwHOEKSCHE WAARD – De gemeenten in de Hoeksche Waard willen graag van haar inwoners weten waar zij tegenaan lopen bij het energiezuiniger maken van de woning.

Daarom wordt op 25 maart aanstaande een bijeenkomst gehouden om de ervaringen over dit onderwerp te delen. Het gesprek vindt plaats in Heinenoord. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via e-mail: [email protected] of telefonisch: (078) 633 45 11. Vermeld hierbij wel woonplaats en het type huis waarover het gaat (bouwjaar en vrijstaande/hoek of tussenwoning). Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers.

Duurzaamheidsbijeenkomst

Met behulp van deze inbreng vindt vervolgens op 6 juni 2015 een duurzaamheidsbijeenkomst plaats, waar alle inwoners uit de Hoeksche Waard terecht kunnen voor informatie en het stellen van vragen.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om woningen energiezuiniger te maken. Denk bijvoorbeeld aan dubbele beglazing, goede isolatie en zonnepanelen. Het energiezuiniger maken van de eigen woning is vaak een hele investering. Is er wel interesse, maar bestaat er onduidelijkheid over waar te beginnen? Laat dan weten tijdens de bijeenkomst op 25 maart wat de problemen zijn bij het energiezuiniger maken van de woning.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren