3e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor en door ondernemers

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

STRIJEN – Op vrijdag 16 juni 2017 wordt van 17.00 tot 19.00 uur de 3e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor en door ondernemers. Locatie is deze keer bij  Outdoor Zuid-Holland , aan de Broekseweg 8, 3291 LA te Strijen. De locatie wordt speciaal voor deze gelegenheid op ludieke wijze ingericht voor ondernemend Hoeksche Waard, met vele stand van luxe artikelen.

De entree bedraagt € 20,00 euro per stuk en 1 x transactiekosten van  € 5,00 inclusief b.t.w. waarbij onbeperkt van de catering gebruik gemaakt kan worden. De opbrengst komt wederom ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard. U kunt gemakkelijk (gratis) parkeren.

Netwerken en haring happen zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze 3e Haringparty Hoeksche Waard. Voor de niet-haringliefhebbers is er ook een speciale hamburgerkraam aanwezig. Er is verder gezellige muzikale omlijsting aanwezig en wederom zal er een veiling plaatsvinden.

Aanmelden:

Aanmelding is verplicht. Zonder toegangsbewijzen heeft u géén toegang tot de haringparty. U kunt kaarten hier . Na betaling ontvangt u een persoonlijke bevestiging van de entreebewijzen. De kaarten bedragen € 20,00 euro per stuk en 1 x transactiekosten van  € 5,00 inclusief b.t.w. U ontvangt een kwitantie na betaling.

Vriend van de Haringparty worden?

€95,- excl. btw per jaar incl. 1 ticket en vermelding op website. Aanmelden via www.haringparty-hoekschewaard.nl

Initiatief:

Spontaan waren de initiatiefnemers Johan Roobol, Henk Klapwijk, Simon van der Mark en Steven Corijn vorig jaar het met elkaar eens dat dé haringparty voor ondernemers dit jaar weer moest plaatsvinden, maar nu weer op een andere locatie. Na twee succesvolle edities, staat nu de 3e editie voor de deur. De initiatiefnemers hierover: “De eerste edities waren zeer geslaagd en ook dit jaar maken we er weer een mooi feestje van. Het wordt dan ook een mooie netwerkparty, waar ondernemend Hoeksche Waard onder het genot van zon, prima haring en drankjes elkaar kunnen treffen. En dat voor een mooi doel Hospice Hoeksche Waard. We rekenen dan ook op een succesvolle derde editie.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren