Kleine concertjes in de bibliotheek van Oud-Beijerland

0
94

BibliotheekOud-BeijerlandJonge leerlingen van Muziekschool ToBe geven elke maand korte concertjes in de bibliotheek. Er wordt op diverse instrumenten gespeeld. Een docent van ToBe is als begeleider aanwezig en kan bezoekers verdere informatie verstrekken over de lessen bij de muziekschool.

De leerlingen spelen solo of in een duo met elkaar. Tussen de muziekjes vertellen ze over hun muziek hobby en over hun instrumenten. Ze nemen ook meer instrumenten mee, zodat bezoekers zelf muziekinstrumenten kunnen uitproberen.

Op woensdagmiddag 25 maart spelen de leerlingen in de Bibliotheek Oud-Beijerland. Iedereen kan binnenlopen om te kijken en te luisteren. De concertjes worden gegeven tussen 15:30 en 16:00 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.