1 APRIL GRAP : Metro lijn door de Hoeksche Waard per 2018 groot succes

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

1APRILGRAPHOEKSCHNIEUWSHOEKSCHE WAARD – Op woensdag 1 april 2015 plaatste de redactie van Hoeksch Nieuws een bericht over dat er begonnen was met de aanleg van een metrolijn in de Hoeksche Waard die in 2018 in bedrijf zou gaan.

Uiteraard was dit een 1 april grap die vele reacties op leverde waaronder ook veel serieuze reactie van mensen die dachten dat het echt was.  Het bericht werd in 9 uur tijd maar liefst 18498 keer bekeken.  en maar liefst 600 keer gedeeld op Facebook. Media zoals RTV Rijnmond besteede er ook aandacht aan op hun website en op de radio.

Al dus een geslaagde grap die veel belangstelling had.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.