Plaatsing snelheidsinformatiedisplays in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

snelheids-informatie-displayNumansdorp –  De gemeente Cromstrijen krijgt regelmatig klachten over (te) hoge snelheden. Veel weggebruikers zijn zich namelijk niet altijd bewust van hun te hoge snelheid. Daar willen zij hen wel op wijzen.

Snelheidsinformatiedisplay

Door middel van een snelheidsinformatiedisplay attenderen wij weggebruikers op hun snelheid, zodat zij deze eventueel kunnen aanpassen. Deze elektronische voorziening toont door radarmeting de snelheid van automobilisten. Het systeem geeft de snelheid aan in kleur. Groen is goed en rood is fout. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid tot registratie van informatie over snelheid door weggebruikers.

Plaatsing van de displays

Vanaf dinsdag 14 april 2015 plaatsen wij voor een periode van vier weken de display aan de Hallinxweg in Numansdorp. Daarna vindt u de display voor een periode van vier weken aan de Groeneweg en vier weken aan de Koninginneweg in Numansdorp.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren