Nieuwe fiets- en voetveer verbinding tussen Nissewaard ( Spijkenisse ) en Oud-Beijerland

0
1210

oud-beijerland-oude-tolOUD-BEIJERLAND – Woensdagmiddag 29 april is de feestelijke opening van het veer tussen De Uitwaayer in Nissewaard en De Oude Tol in Oud-Beijerland. Met de aanleg van een nieuwe steiger bij De Oude Tol heeft het Rhoons Veer er een nieuwe halte bij. Het fiets- en voetveer verbindt de twee recreatiegebieden en maakt een vollediger ‘dagje uit’ mogelijk. 

Feestelijke opening
Wethouders Henk Kievit van Oud-Beijerland en Martijn Hamerslag van Nissewaard openen op 29 april het nieuwe fiets- en voetveer. Rond 12:30 uur fietsen ze vanaf Drogendijk 26 door een deel van Uitwaayer naar de steiger van het Rhoons Veer aan de Kerkhofsdijk in Nissewaard. Hier onthullen ze de nieuwe dienstregeling van het Rhoons Veer aan de kant van Nissewaard. Vervolgens varen ze met het veer naar De Oude Tol in Oud-Beijerland. Ook hier wordt de nieuwe dienstregeling onthuld. Met deze handelingen worden de steiger en de nieuwe dienstregeling officieel in gebruik genomen. De feestelijke opening wordt afgesloten met een hapje en een drankje bij Grand Café De Oude Tol.

Nieuwe dienstregeling
Per 29-04-2015 gaat de nieuwe dienstregeling in. Het veer stopt tijdens haar route niet meer bij halte Klein Profijt. Het bezoekerscentrum is te bereiken via halte Oud-Beijerland.

Voor meer informatie en de nieuwe dienstregeling gaat u naar de website van het Rhoons Veer.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.