Succesvolle dag voor jeugdkeepers FC Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

imageNieuw Lekkerland – Op vrijdag 8 mei was er bij vv Nieuw-Lekkerland weer een keeperspromotiedag van Frans Hoek Sports. FC Binnenmaas was goed vertegenwoordigd, 7 keepers deden mee.

In de ochtend werden algemene trainingen gegeven en ’s middags werden één tegen één wedstrijden gespeeld. Met deze wedstrijden kunnen keepers zich plaatsen voor de finaledag beste keeper van Nederland in Harderwijk. Maar liefst 4 keepers plaatsten zich voor deze finaledag op 15 mei, Youri Sinterniklaas, Mark Boonstoppel, Mattijn den Ouden en Jarmo Hartgers. Fedde Bestebreur, Milan Schouten en Dirk Boonstoppel wisten zich helaas niet te plaatsen voor de finaledag. Wessel Mast en Jarmo wisten zich in oktober 2014 al te plaatsen.
Mark, Mattijn en Jarmo speelden in hun leeftijdscategorie nog om een finaleplaats, waarbij Mark 3e werd in de leeftijdscategorie 8/9 jaar, Mattijn 2e werd in de leeftijdscategorie 12/13 jaar en Jarmo in de leeftijdscategorie 14/15 jaar 1e werd.

Deze talentvolle keepers worden getraind door Ben Steenhorst, Wilco van Gammeren en Bert van Waardenburg. Voor komend seizoen zijn zij ter ondersteuning nog op zoek naar enthousiaste keepertrainers.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren