Dubbelop feest bij Zorgboerderij Bonaventura in Strijen Open dag en 12,5-jarig jubileum

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

2015-PosterOpendagJubileumStrijenOp D.V. zaterdag 16 mei 2015 aanstaande viert Zorgboerderij Bonaventura haar 12,5-jarig jubileum tijdens de jaarlijkse open dag op Langedam 2 te Strijen. Vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom om dit met elkaar te vieren. Om 11.00 uur wordt er officieel stilgestaan door Rien Brand, directeur van Stichting Profila Zorg en wethouder Tanja uit gemeente Strijen bij deze mijlpaal. Samen hopen we hierop het glas te heffen.

In het bijzonder zijn ook alle oud-zorgvragers en –collega’s van harte uitgenodigd. Het Vullejaegerskoor zal een feestelijke bijdrage leveren aan deze dag en op het erf worden allerlei activiteiten georganiseerd. Voor de kinderen is er bijvoorbeeld een springkussen, sminken en ponyrijden. De medewerkers laten zien wat zij doen en maken en voor de lunch kan iedereen terecht bij één van de kramen.

12,5-jarig bestaan
In december 2014 bestond de zorgboerderij precies 12,5 jaar. Het is toen kleinschalig gevierd met alle medewerkers en begeleiders. Mede vanwege het weer is gekozen om het jubileum groots te vieren tijdens de open dag in mei.

Profila Zorg

Zorgboerderij Bonaventura is onderdeel van Stichting Profila Zorg. Profila Zorg is een landelijk werkende evangelische organisatie met inmiddels 40 jaar ervaring, die zorg en begeleiding biedt aan volwassenen en kinderen.

Adresgegevens:

  • Zorgboerderij Bonaventura
  • Langedam 2 te Strijen

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren