Denk mee over het Piershilse Gat

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

wp52a22a05_05_06PIERSHIL – Kom samen op 23 mei meedenken over een Piershilsche Gat met meer natuur, meer water en meer recreatie gecombineerd met groen ondernemersschap.Vereniging Hoekschewaards Landschap werkt aan een ontwikkelingsplan voor het Piershilse Gat en omgeving en wil de bewoners daar graag bij betrekken.

Het te maken plan past in de gebiedsagenda Hoeksche Waard – west en kan een waardevolle schakel  vormen tussen het Bernissegebied op Voorne-Putten met onder anderen historische dorpen als Geervliet en Heenvliet en veel wandel- en fietsmogelijkheden en de zuidwestelijke Hoeksche Waard met Tiengemeeten, Goudswaard, Piershil en Nieuwendijk.

De meedenkbijeenkomst vindt plaats op 23 mei a.s. in Partycentrum De Eendracht, Tuinweg 3 te Zuid-Beijerland. Inloop 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur.

Na een inleiding over aanleiding en doel zullen de aanwezigen in groepjes brainstormen over mogelijkheden om de waarde van het Piershilsche Gat en de omgeving evenwichtig te vergroten.Het resultaat van de avond vormt de basis voor het verder uitwerken van het plan.

Aanmelden is niet verplicht, maar stellen we wel op prijs.  Vragen, opmerkingen en aanmeldingen kunt u richten tot [email protected]

Foto: Reclips.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren