Zelfverdediging lessen voor de jeugd in Strijen

274

201505_zelfverdedigingSTRIJEN – Kan jij voor jezelf opkomen? Weet jij wat je moet doen als je vastgepakt word en hoe je weer los moet komen? Dit en nog veel meer leer je tijdens deze 4 lessen. I.s.m. Taekwondo vereniging Keumgang organiseert Jong Strijen op woensdagavond 27 mei, 3, 10 en 17 juni, deze zelfverdedigingslessen.

De workshop is zowel voor de meiden als de jongens vanaf groep 7. We starten op 27 mei om 19.30 uur.Deelname voor de 4 lessen bedraagt in totaal 12 euro. De lessen zijn van 19.30 tot 20.30 uur in de Jongerencentrum de Klep aan de Sportlaan 11.

Meedoen?

Geef je zo snel mogelijk op bij één van de medewerkers van Jong Strijen. Dit kan via de e-mail; [email protected] of telefoon 088-730 89 60. Of loop tijdens openingstijden even binnen bij de JC Klep. Meer informatie www.jonghoekschewaard.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.