Feestelijke bijeenkomst voor nieuwe bewoners langs de Van Koetsveldlaan, Smidsweg en Beatrixlaan in Westmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente HW
In Westmaas organiseerde HW Wonen op donderdag 16 mei een klein feestje voor de bewoners van 26 nieuwe sociale huurwoningen 🏠 Deze woningen zijn allemaal nul op de meter. Dit betekent dat er net zoveel energie wordt opgewekt als er verbruikt wordt.

Wethouder Robin Heij is blij met de 7 seniorenwoningen en 19 gezinswoningen langs de Van Koetsveldlaan, Smidsweg en Beatrixlaan 💬 “Er is een grote vraag naar sociale huurwoningen. De woningen leveren een maatschappelijke meerwaarde op voor Westmaas en zijn goed voor de vitaliteit. Als gemeente willen wij de bouw van voldoende woningen in alle dorpen en voor elke portemonnee stimuleren. Dit nieuwe wooncomplex in Westmaas is een welkome aanvulling op de totale woonontwikkeling van de Hoeksche Waard. Op een mooie locatie achter molen Windlust in het centrum van Westmaas en met de Binnenmaas op loopafstand.”
📷: HW Wonen directeur D. Lausberg, voorzitter J.C. Booden van Stichting Molens Hoeksche Waard, wethouder Robin Heij. – Foto Gemeente HW

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren