Kerst koffie ochtend voor senioren van 55 jaar en ouder in Jongerencentrum de Klep in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Als afsluiting van de koffie ochtenden in 2018 zal de koffie ochtend van woensdag 12 december georganiseerd worden in De Klep, Sportlaan 11 in Strijen.

Op deze speciale kerst koffie ochtend zullen we kerststukjes gaan maken en natuurlijk koffie/thee drinken. Voor deze koffie ochtend dient u zelf een bakje mee te nemen voor het kerststukje en een eigen bijdrage van € 2,00 voor de materialen. Graag vooraf (tot 10 december) aanmelden voor deze kerst koffie ochtend bij Bianca den Ouden Welzijn Hoeksche Waard: 06-45653886.

Vanaf woensdag 9 januari 2019 zullen de koffie ochtenden weer als vanouds in dorpshuis Streona, Stockholmplein 6 in Strijen plaatsvinden. De koffie ochtenden zijn om de 14 dagen voor 55 plussers om elkaar ongedwongen te ontmoeten, voor een praatje, om een spelletje te spelen of voor een gezamenlijke activiteit. Geïnteresseerd? Kom dan gezellig op de koffie!

De werkgroep koffie ochtenden kan nog ondersteuning gebruiken. Vindt u het leuk om koffie te schenken, een spelletje te spelen of een gesprek te voeren dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger bij: [email protected]of via bovengenoemd tel. nummer


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.